Yrkessamma

Thommen Medical Implant System har överlägsna kliniska resultat, är enkelt att använda och ger en enastående estetik.

Det är med stolthet ledande tandläkare väljer Thommen Implant System! Endast det bästa tandimplantatsystemet är tillräckligt bra för deras patienter.

Efter mer än 35 års klinisk erfarenhet fortsätter Thommen Medical att forska och utveckla. Samarbete sker med ledande internationella tandläkare, tandtekniker och välrenommerade akademiska institutioner. Målet att säkerställa att varje patient har tillgång till den bästa tandersättningslösningen som finns.

Vi tillverkar produkterna i vår egen fabrik i Grenchen, Schweiz. Dotterbolag finns i Tyskland och USA. Thommen Medical representeras av distributörer på andra marknader i Europa, Asien och Mellanöstern.

THE MULTIGARD
Protection Solution

Ett heltäckande implantatsystem, baserat på en unik, beprövad design. Optimerad under tre decennier av klinisk framgång med MULTIGUARD Protection Solution. En kombination av innovativa funktioner som arbetar tillsammans för att skydda implantatets integritet. Detta genom att bibehålla mekanisk stabilitet och en optimal biorespons under patientens liv.

För optimal hårdvävnadsrespons

Snabbare osseointegration främjas av implantatytan INICELL® som är det superhydrofila tillståndet hos den beprövade sandblästrade och termiskt syraetsade implantatytan.

Designad för långvarig mekanisk stabilitet

EVERGUARD® Connection med en inre sexkant och extern stabiliseringsring säkerställer optimal långsiktig mekanisk stabilitet för implantatdistansanslutningen.

För optimal mjukvävnadsrespons

TISSUEGUARD® – Kragen möjliggör mjukvävnadsanpassning för att förhindra benförlust och ger en kirurgisk flexibilitet vid behov.