När är implantat det rätta valet?

Tandimplantat anses nu vara den långsiktiga, toppmoderna lösningen för saknade tänder.

Tandimplantat är den idealiska behandlingen för patienter som saknar tänder. För både unga och gamla, som med tiden tappat tänderna eller drabbats av tandlossning. I vissa fall kan tänder saknas vid födseln.

Dessutom kan en mängd olika sjukdomar som parodontit eller karies leda till att tänderna förloras. Användningen av ett tandimplantat kan återställa en persons naturliga leende och funktionaliteten hos naturliga tänder. Av alla tillgängliga alternativ är ett tandimplantat det som närmast representerar en naturlig tand. De ger också en fast grund för stöd och placering av en tandkrona.

Det finns tre olika typer av tandersättning: restaurering av en tand, ersättning av flera tänder och ersättning av alla tänder.

Mer information till dig som patient

Patientbroschyr. Ålder spelar alltid en roll – men vem som helst kan förlora en tand på grund av tandköttssjukdomar, karies eller på grund av en olycka.

Driven by science, not trends, Thommen Medical Implant System är baserat på en unik och beprövad design som har optimerats för klinisk framgång i mer än tre decennier. Vi fokuserar på en portfölj av beprövade lösningar som garanterar säkerhet och tillförlitlighet.

Med detta dokument vill vi berätta allt du behöver veta om ett tandimplantat tydligt och koncist. Diskutera gärna dina frågor med din tandläkare. Klicka på bilden för att läsa mer.