Vi är Thommen Medical

Vi är de schweiziska experterna för tandimplantat. Vi tillverkar, utvecklar och producerar system som uppfyller de högsta kraven på kvalitet och säkerhet.

 

Thommen Medical är ett fristående familjeföretag. Våra kunders framgång är alltid vår högsta prioritet. Sedan starten har vi haft ett enda mål: Att producera bästa möjliga tandimplantatsystem – och bara det.

Vi förlitar oss på schweizisk precision i tillverkningen, rigorös kvalitetskontroll och samarbete med de bästa tandexperterna i världen. Resultatet är ett unikt tandimplantatsystem som kombinerar schweizisk kvalitet, enkelhet och en innovativ design, baserat på över 35 års klinisk erfarenhet.

Vi kommer att fortsätta fokusera på våra kunders höga krav på säkerhet och estetik. Vi gör allt för att uppnå detta mål och står för det med vårt namn. Vi är Thommen Medical.

Vi är hängivna och dedikerade experter på tandimplantat

 

Vi fokuserar på säkerhet och tillförlitlighet

Vi fokuserar på en portfölj av beprövade lösningar som garanterar säkerhet och tillförlitlighet för dig och dina patienter. Att arbeta med Thommen Medical är unikt och vi lägger stor vikt vid personlig service.

Starkt samarbete med ledande experter

Varje patient ska ha tillgång till den bästa tillgängliga lösningen. För att vara nära de ledande experterna och verkligheten arbetar vi nära med en rådgivande nämnd bestående av kända tandläkare från hela världen som Ueli Grunder, Markus Hürzeler, Otto Zuhr, Kony Meyenberg, David Nisand, Mauro Merli och många andra. Våra produkter är skräddarsydda efter deras behandlingskoncept.

Perfektion i allt vi gör

Vad vi än gör är perfektion vår ledstjärna. På Thommen Medical utvecklar och producerar vi alla våra produkter i vår egen anläggning i Grenchen, Schweiz. Genom att hålla alla produktions- och tillverkningsprocesser interna kan vi säkerställa att de högsta standarderna uppfylls och upprätthålls.

Produkter av högsta kvalitet

Säkerhet är högsta prioritet för Thommen Medical som en ledande utvecklare, tillverkare och distributör av medicintekniska produkter för dental implantologi. Därför erbjuder vi endast produkter av högsta kvalitet.

Schweizisk precision för högsta standard

Säkerheten för våra produkter (för användning på patienter) är vår högsta prioritet. Därför garanterar vi våra kunder högsta produktkvalitet genom att använda modern tillverknings- och mätteknik. Våra kvalificerade medarbetare, partners och leverantörer säkerställer att alla processer kontinuerligt vidareutvecklas i enlighet med myndighetskrav. På så sätt garanterar vi schweizisk precision för de högsta kraven från produktutveckling till försäljning.

 

Vi arbetar med internationellt ledande tandläkare, tandtekniker och välkända akademiska institutioner. Ueli Grunder, Markus Hürzeler, Otto Zuhr, Kony Meyenberg, David Nisand och Mauro Merli. Utöver vår forsknings- och utvecklingsverksamhet stödjer de oss även i utbildning och vidareutbildning.

Dr U. Grunder Zürich-Zollikon, CH

Dr U. Grunder Zürich-Zollikon, CH

Prof. M. Hürzeler Munich, DE

Prof. M. Hürzeler Munich, DE

Dr. K. Meyenberg Zurich, CH

Dr. K. Meyenberg Zurich, CH

Dr. R. Burkhardt Zurich, CH

Dr. R. Burkhardt Zurich, CH